fbpx
Menu Sluiten

41% korting: 41e plek Café Top 100

Maandagavond werd tijdens de uitreiking van de Misset Café Top 100 bekendgemaakt dat Hofman Café de 41e plek in de lijst bemachtigd heeft. De jury was onder de indruk van het hartelijke, goed getrainde personeel en hun productkennis. Het trotse team van Hofman viert de behaalde plek met een toepasselijk actie: gasten krijgen deze maand 41% korting op een 3-gangen diner.

“Een bezoek zoals je hoopt dat een bezoek uitvalt. Steeds weer dat contactmoment – snel tussendoor, zonder opdringerig te zijn – die glimlach en het opgewekte. Echt top!”, schrijft de vakjury in het rapport dat Hofman Café vandaag ontving van Misset Horeca. Gisteren publiceerde Misset al een openbaar juryrapport, waarin de productkennis van het personeel geprezen werd. “Op de vraag wat we willen drinken, luidt het antwoord ‘bier’. ‘En waar heeft u dan zin in?’ Geen onlogische vraag. [..] Als de glazen leeg zijn, volgt al snel de vraag of er nog iets gewenst is. Attent.” Lees het volledige (openbare) vakjuryrapport hier:

De behaalde plek wordt gevierd samen met de gasten: zij mogen deze maand komen dineren met – toepasselijk – 41% korting op een 3-gangen diner (telefonisch reserveren). Op woensdag 20 november zijn gasten welkom voor taart. Hofman Café is onwijs trots op alle collega’s: deze plek hebben zij verdiend!