fbpx
Menu Sluiten

Smartlappenfestival: Willie en de Billies en Keessie B

Traditiegetrouw kun je in het derde weekend van november in meer 40 Utrechtse cafés en restaurants terecht voor tranentrekkers en schuimend bier. In Hofman Café spelen Willlie en de Billies op vrijdag klassiekers uit de vaderlandse Nederlandstalige popgeschiedenis. Op zaterdag brengt Keessie B de gezelligste Nederlandse meezingers, maar ook pareltjes uit lang vervlogen tijd. Beide avonden kun je terecht voor een Smartlappendiner vanaf 19:00 uur. 

Willie en de Billies spelen klassiekers: van Anneke Grönloh tot Ben Cramer en van André Hazes tot Henk Wijngaard: hun gouden hitsuccessen hoor je bij Willie en de Billies! Vrijdag 16 november van 21:30 tot 00:30 uur. Bloed, Zweet en Tranen, Clown, De Koster, Woonboot en het Wilhelmus: voor Nederlandstalige meenzinger ben je bij Keessie B aan het goede adres. Hij treedt op zaterdag 16 november van 19:30 tot 22:30 uur. 

Om 19:00 uur – voor aanvang van het optreden van Willie en de Billies en tijdens het optreden van Keessie B – serveren we een Smartlappendiner! 2-gangen voor €21,50. Reserveer telefonisch via 030 230 2470.