fbpx
Menu Sluiten

Radiostation IndieXL organiseert avond voor Nederlandse indiemuziek in Hofman Café

Online radiostation IndieXL presenteert op donderdag 7 november een avond voor Nederlandse Indiemuziek in Hofman Café. Charmless I, Grenadeers en Maggie Brown treden op en stonden eerder al in de Indie Chart met hun single. De avond start om 21:00 uur en de toegang is gratis.  

Charmless I is een energiek viertal met pakkende liedje. Met aanstekelijke rockmuziek als basis combineert de band stevige gitaren met hypnotiserende electropop. In 2018 bracht de band hun debuut EP ‘First Coming’ uit. Grenadeers is een alternatieve rockband uit Amsterdam/Utrecht. Ze omschrijven zichzelf als ”De liefdesbaby van Robert Fripp en Josh Homme, spelend in een lege prullenbak ergens in een verlaten steeg in Old Town Sin City”. Maggie Brown is een Amsterdamse indieband. De band combineert Californische jaren zeventig met de Europese nineties. Hun derde album komt in 2020 uit. 

IndieXL is een online radiostation dat zich richt op muziekliefhebbers die de nieuwste Indie en Alternatieve muziek willen horen, zowel uit het buitenland als uit Nederland. Tijdens deze avond in Hofman Café geven ze Nederlands indietalent de kans om zich live te presenteren. In de pauzes draait Conjo Vergeer (NederKlinkerConjo) de nieuwste Nederlandse indie plaatjes.