fbpx
Menu Sluiten

Komisch supertalent Peter Pannekoek naar Hofman

Komisch supertalent Peter Pannekoek staat op het programma van de eerste Utrecht Lacht: Open Mic, Comedy Night van het seizoen op 28 augustus. Samen met vijf andere comedians probeert hij nieuwe grappen uit tijdens de Open Mic in Hofman Café. De avond start om 20:30 uur, de online voorverkoop is gestart. 

Stand-upcomedian Peter Pannekoek is bekend van Dit Was Het NieuwsDe Wereld Draait Dooren zijn optreden bij The Roast of Gordon. In september 2018 ging zijn tweede voorstelling ‘Later Was Alles Beter’ in première. Deze voorstelling heeft een vervolg gekregen dit najaar. De voorstellingen, waaronder die in Koninklijk Theater Carré, zijn al volledig uitverkocht. 

Naast Peter Pannekoek staan ook Jasper van der Veen (Winnaar Leids Cabaret Festival), Gilian Graven, Hans Gommer (Comedyhuis), David Linszen (Comedytrain/Toomler) en Samir Fighil (Eastside Comedy Night) op het programma van deze eerste Comedy Night van het seizoen. 

Tickets
Bestel je tickets online via www.hofman-cafe.nl/tickets. Tickets kosten 6 euro online en 7,50 euro aan de deur. Kies je voor een combi-ticket? Dan betaal je 12,50 voor een hoofdgerecht naar keuze en heb je gegarandeerd een zitplek.

Utrecht Lacht & Utrecht Laughs
Elke woensdagavond organiseert AOT Events de Comedy Night Utrecht Lacht en Utrecht Laughs in Hofman Café. Onder leiding van MC WestSaïd proberen beginnende en ervaren comedians nieuwe grappen uit. De Nederlands- en Engelstalige edities wisselen elkaar wekelijks af.