fbpx
Menu Sluiten

Joan Franka, Lola’s Dice en Canvas Blanco openen Hofman Live-seizoen

UOp donderdag 29 augustus 2019 wordt het Hofman live-seizoen geopend. De eerste livemuziek-avond wordt gevierd met een XXL-editie met optredens van Joan Franka, Lola’s Dice en Canvas Blanco. Hofman Live start om 21:00 uur en is gratis toegankelijk. 

Joan Franka, bekend van haar deelname aan The Voice of Holland en het Eurovisie Songfestival, is een Nederlandse singer-songwriter. De muziek die zij samen creëerde met Marnix Wilmink (45ACIDBABIES, The Mauskovic Dance Band) werd opgenomen in de Electrosaurus Southern Sound Studio van Pablo van de Poel (deWolff). In 2020 wordt haar debuutalbum uitgebracht. 

De bijzondere evolutie van Lola’s Dice heeft geresulteerd in muziek die een pure sensatie is voor de zintuigen. Een gruizige mix van gitaren, synths en muzikale roots die geworteld zijn in de percussie geluiden van Latijns-Amerika, maar toch trouw aan de punk-ethos. 


Canvas Blanco neemt je mee, wil ontdekken en maakt verhalende popmuziek met een randje. Op zoek naar blijvend luistergenot kleurt de band het liefst buiten de gebaande wegen om zo het pioniersbloed vrij te kunnen laten stromen. In 2015 kwam het debuutalbum “Call me Lucky Fat Or Skinny” uit. Als de soundtrack van een reis waarin zwerflust en kwajongensachtige verbeelding hand in hand gaan nestelde dit album zich geriefelijk tussen de oren van velen. 

HOFMAN LIVE is dé band- en borrelavond in Hofman Café in Utrecht. Elke donderdagavond staan de tofste opkomende acts op het podium en zorgt de vinyl-DJ voor dansbare plaatjes. Elke donderdag, vanaf 21:00 uur, gratis toegang
Facebook-evenement: https://www.facebook.com/events/447738905790887/