fbpx
Menu Sluiten

Groepen

Ook met een groep bent u bij Hofman Café van harte welkom. Neem vooraf telefonisch of per email (reserveren @hofman-cafe.nl t.a.v. Joost) contact met ons op om te verzekerd te zijn van een plekje en te informeren naar de mogelijkheden! Hofman Café leent zich namelijk uitstekend voor het organiseren van speciale events.

DINER

Om een spoedige service te garanderen bieden wij vanaf 8 personen als groepsmenu een selectie van de favoriete gerechten van onze kaart. Betaal voor een 2-gangen diner slechts €21,50 en voor een 3-gangen diner slechts €25,50 per persoon. Reserveer online of mail naar reserveren @hofman-cafe.nl. Check hier het groepsmenu.

BORREL

Met ruim plaats op het terras en binnen aan de statafels en onze centrale ligging is Hofman de perfecte plek voor iedere borrel. Wij bieden een uitgebreid menu aan speciaalbieren, wijnen, cocktails en garnituren voor de optimale borrel. En kom jij bij ons jouw verjaardag vieren dan zorgen wij dat er een lekkere verjaardagscocktail voor je klaarstaat!

VERHUUR

Ook is het mogelijk Hofman Café af te huren voor uw zakelijke lunch, borrel, bedrijfsuitje, bruidsfeest etc. Dit kan dagelijks, met uitzondering van donderdag-, vrijdag- en zaterdagnacht en gedurende evenementen. Speciale verzoeken zoals het boeken van een dj (vinyl of anders) of live muziek bij jouw evenement is in overleg mogelijk. Wij denken graag met u mee in het organiseren van een uniek event!